Spring til indhold

Lysabild borgere tager kampen op mod indbrudstyvene

image002

Efter en stime af indbrud i Lysabild, har Mona og Anker Pedersen nu fået nok. De er gået ind i kampen mod flere indbrud, efter at de selv oplevede at få uønsket besøg i deres hjem på Lillehave.

De har haft en sælger fra et lokalt byggemarked hjemme hos dem og naboerne, for at fortælle om DNA mærkning af værdigenstande. DNA væsken påføres værdigenstande som ure, smykker, computer, kunst, møbler og lignende genstande, vha. en registreringsbase og UV-lys, bliver politiet i både ind- og udland i stand til at spore genstanden tilbage til rette ejermand. Der medfølger også skiltemærkning til at sætte på hus og postkasse, hvilket også nedsætter risikoen for indbrud med op til 85%.

Mona og Anker har fået et rigtig godt tilbud på denne DNA mærkning på kun 575 kr. – den vejl. pris er på 779 kr. Dette er ovenikøbet et tilbud der også gælder for alle andre i Lysabild området!

Så hvis du også ønsker at skræmme tyvene væk fra dit hus, så gå sammen med Mona og Anker, og bestil et DNA kit til at beskytte dit hjem og dine ejendele.
Der bliver lavet en fælles bestilling, som skal sendes senest den 29. august 2016.

Skriv til Mona på monapedersen0@gmail.com hvis du ønsker mere info eller gerne vil bestille.

Del på Facebook
Klik for at komme til Vores Energi By's hjemmeside