Spring til indhold

Åben Skole sæson 18

ås_banner

ÅBEN SKOLE i Lysabild starter sin 18. sæson torsdag den 22.oktober kl. 18.30 med fællesspisning i skolekøkkenet – traditionen tro lavet af ÅS gruppen.
Vi arrangerer også Julefest på skolen – som vi plejer – med flæskesteg og det hele! – i år: den 10. december.
Program udsendes senere her på siden.

Åben Skole er nu blevet en fast del af vinterarrangementerne i sognet, hvor forskellige skoleklasser og foreninger laver mad til de mange fremmødte, og der har i årenes løb været mange interessante foredrag, vælgermøder og lignende efter spisning.
Hver anden torsdag er der også Junior klub, og skolen bliver jævnlig brugt til forskellige møder og kursus, så Lysabild Børneunivers summer af liv – også efter den “officielle lukketid.”

Jeg runder endnu et rundt hjørne efter nytår og har nu besluttet endegyldigt at give stafetten videre til fremtidens forældre og andre af sognets indbyggere. Jeg har haft mit lærerliv på skolen siden 1968 – som pensionist de sidste 5 år.
Der har i alle årene været en god stabil gruppe af “faste” kunder til torsdagsspisning, og de har trofast mødt op som uundværlige hjælpere til vore årlige julefest. Det er bare flot, og de har fra min side stor anderkendelse. Tusind tak!!!
Henning og jeg vil naturligvis fremover komme og nyde al den gode og spændende mad. Vi skal jo stadig have noget indenbords om torsdagen!!!

Jeg håber, nye generationer vil bakke Lysabild Børneunivers op fremover, for det er utrolig vigtig, at vi fortæller omverdenen, at vi gør en forskel og viser, at det er dejligt at bo herude i vores landsbysamfund.

Meld jer som støtte til ÅS-gruppen ved at kontakte mig (2984-4285) eller Erling Junker (2361-4729) eller Gitte Beier (2370-1350).

Eva Carstensen

Del på Facebook
Klik for at komme til Vores Energi By's hjemmeside