Spring til indhold

Billeder fra indvielsen af cykelstien mellem Skovby og Lysabild.

SÅ lykkedes det. Efter rigtig mange år er den nu en realitet : Cykelstien mellem Skovby og Lysabild.

Mange jeg har talt med gennem årene har snakket om den kamp der har været for at få en sti på den strækning, men ikke ret mange har troet på at det nogensinde ville blive realiseret.

Derfor var glæden ekstra stor da vi kunne indvie stien. Det viste det store fremmøde da også med al tydelighed. På trods af udsigt til regn og rusk var over 150 store som små mødt op for at fejre dagen. Og det var som om at vejret klarede op da vi alle skulle afsted på jernhesten 🙂

Efter et par bevingede ord af formanden for Teknik & Miljø, Peter Hansen, og formanden for Landsbyrådet i Lysabild Sogn, Erling Junker, samt den rituelle “røde snor klipning” blev den lange ekvipage sendt af sted på den ca. 2,5 kilometer lange tur med mål på parkeringspladsen ved Dagli´Brugsen i Skovby.

Her var der et pølser – brød – øl og vand til alle der havde været med på turen. Dette flotte traktement var sponsoreret af Dagli´Brugsen, Skovby Kro samt Migge´s Bageri.

Fra Landsbyrådet side skal lyde en stor tak til alle der har været med til at kæmpe for stien gennem årene, dem der har været direkte involveret og dem der har bidraget til at gøre indvielsen festlig.

[slideshow id=30]
Del på Facebook
Klik for at komme til Vores Energi By's hjemmeside