Spring til indhold

Borgermøde om fremtidens landsby og generalforsamling i Lysabild 14. marts

I forlængelse af den årlige generalforsamling i Landsbyrådet for Lysabild sogn er det oplagt at fortsætte med de gode takter i arbejdet med udvikling af vores lokalområde. Derfor inviteres der til idéaften, hyggemøde, brainstorm, borgermøde eller hvad sådan en aften ellers kan kaldes. Der er mange punkter i vores nuværende udviklingsplan der kan ”vinges af”, såsom vandrestier, børneunivers, landsbymarked, cykelsti og meget mere.

Men der stopper områdets udvikling ikke. Der efterlyses derfor gode idéer til nye projekter og mål der kan stiles efter. Kort sagt : Hvad skal der ske de næste 3 – 5 – 10 år?

Et par eksempler kunne være:

  • Gendannelse af et amatørteater. Der er allerede flere, der er interesseret i at være med.
  • Vindmølleplaner for området
  • Udvikling af turisme
  • Udvikling af ”åben skole” konceptet
  • Arrangementer i den nye multisal – er der f.eks. nogle der vil vise gode film i salen?
  • Fælles indsats for bedre mobildækning

Og forhåbentlig mange flere idéer og tilkendegivelser af hvad der skal ske i Lysabild Sogn fremover.

Så hermed opfordres du til at deltage torsdag d. 14 marts kl. 19 i generalforsamlingen og det efterfølgende borgermøde i multisalen i Lysabild Børneunivers. Alle borger i sognet er automatisk medlem af landsbyrådet. Så tag bare naboen med. Og bare rolig: Der er ikke fare for at du bliver valgt til en bestyrelse og skal binde dig til at gå til en masse møder fremover ved at deltage i generalforsamlingen. Der serveres kaffe og kage, og det er gratis at deltage.

Hvis du brænder for en god sag, har en god idé eller andet der kunne være relevant, er du altid meget velkommen til at kontakte landsbyrådet. Se mere på www.lysabild-sydals.dk

Del på Facebook
Klik for at komme til Vores Energi By's hjemmeside