Spring til indhold

Fra mit skrivebord – om fremtidens skole

Fra mit skrivebord!

Den 21. december kom den endelige afgørelse i byrådet angående FREMTIDENS SKOLE.
Alle holdt vejret, nogle, deriblandt os, var måske ikke så nervøse, men alligevel, ville vores univers bestå efter 2013?

Vi kunne hejse flaget, Lysabild børneunivers vil være der fremover til glæde for alle borgere. Ja for det er jo det, der kendetegner vores lokalområde at vi står sammen om vores univers, vi sætter vores børn i børnehaven/skolen og vi bakker op om de aktiviteter, der sker i området. Vi er ikke bange for at fortælle ”ude i byen” at vi tror på ideen om universet.
I de sidste år har der været der et tæt samarbejde mellem de 6 små skoler, hvoraf de tre var lavet til universer. Et samarbejde, som både omhandlede ledelse, lærer/pædagoger og bestyrelser, et samarbejde, som vi alle havde rigtig meget glæde af. Derfor er den beslutning, som blev taget den 21. dec. også en trist beslutning for tre ud af de seks små lokale skoler forsvinder i 2013, heriblandt de to universer og rigtig gode samarbejdspartnere forsvinder med dem. Dette viser at selvom vi blev fredet denne gang på grund af vores børnetal, beliggenhed og ikke mindst opbakningen fra lokalområdet, skal vi blive ved med at kæmpe lokalområdets kamp for at være bedre end!!!
Jeg vil gerne herigennem takke alle, der har ydet deres bidrag til at det lykkedes og velkommen til:

LYSABILD BØRNEUNIVERS

Gitte Beier
Bestyrelsesformand

Del på Facebook
Klik for at komme til Vores Energi By's hjemmeside