Spring til indhold

Julebrev fra bestyrelsen i Lysabild Børneunivers

Julebrev fra bestyrelsen
LYSABILD BØRNEUNIVERS
Lysabild julen 2011.

Kære alle, små som store, nye som gamle, alle der er en del af fællesskabet omkring Lysabild børneunivers.

Bestyrelsen for Lysabild børneunivers vil gerne ønske alle en glædelig jul og et godt nytår.
Inden jeg begyndte at skrive dette julebrev, læste jeg det fra sidste år. Det er jeg glad for, ellers ville jeg komme til at gentage mig selv, da det desværre igen i år har været et turbulent år med mange ting vi skulle tage stilling til og forholde os til.
I år har det blot været hele problematikken omkring Fremtidens Skole. Det er ikke spændende, for personale, ledelse og os i bestyrelsen, ikke at vide om vi er købt eller solgt. Vi har, i de sidste år, brugt meget krudt på at samarbejde omkring hele universtanken, få et fælles fodslag, finde hinandens mange fordele til gavn for de børn der er i universet.
Det sidste, der er kommet frem i sagen ”fremtidens skole” er fra Børne- og uddannelsesudvalget og alt tyder på at Lysabild børneunivers bliver bevaret, også som univers med fælles ledelse og bestyrelse. Det er vi rigtig glade for og nu kan vi så glæde os til indvielsen af Lysabild børneunivers den 13 jan. 2012 hvor alle er velkomne. For at komme hertil har hele universet ligget i bygge-/omflytningsrod hele dette år. Vi begyndte i børnehaven og Sfoén og fortsatte så videre gennem hele bygningen. Bestyrelsen vil gerne takke alle og især personalet for deres tro på at: DET SKAL VÆRE SKIDT FØR DET KAN BLIVE GODT og det er blevet rigtig godt.

Desværre måtte vi i sommer sige farvel til vores specialrække. Vi formåede ikke at få politikerne til at forstå at vores specialrække var noget enestående, som var vær at holde på. Vi savner dem på skolen, både eleverne men også de kompetente lærere, der var tilknyttet.

Lysabild børneunivers skal gerne være et sted hvor alle trives, både store og små, børn, lærer og pædagoger. Det skal gerne være et sted hvor alle glæder sig til at komme hen.
Vi har alle et ansvar for at det skal kunne lykkedes, vi skal kunne lytte, spørge og kommunikere. Den danske folkeskole skal være et rummeligt sted, det pålægger vores regering og vores byråd os. Jeg tror på at det  er rigtigt at vi skal være rummelige, hvis rummeligheden er til glæde for alle.

For vi skal: Gi børnene lov til at lege og lære
Og drømme og forme og leve og være
Kun der hvor børn kan føle sig trygge
Gror det de gamle kaldte for lykke.

På bestyrelsens vegne ønsker jeg alle en glædelig jul og et godt nytår.

Gitte Beier

Del på Facebook
Klik for at komme til Vores Energi By's hjemmeside