Spring til indhold

Konfirmation i Lysabild Kirke udsættes


Konfirmationen i Lysabild Kirke Palmesøndag d. 5. april 2020 udsættes pga coronakrisen.
OPDATERET: Den nye dato for konfirmationen bliver den 23. august 2020.

Herunder gengives beskederne som alle konfirmander og forældre har modtaget fra sognepræsten.


Kegnæs den 16. marts 2020

Kære Konfirmander og Konfirmandforældre
Det er en ekstraordinær situation.
Jeg har i dag drøftet med biskop Marianne Christiansen, hvordan vi skal håndtere den planlagte konfirmation Palmesøndag den 5. april i Lysabild Kirke.
Og det var hendes klare anbefaling, at konfirmationsvelsignelsen bør udsættes – måske til slutningen af maj. Vi får se, hvordan situationen ser ud til den tid. Lige nu bringer hver dag nye restriktioner. Foreløbig må vi i kirkerne kun afholde begravelser og kun for den nærmeste familie, mens dåb og vielser bør udsættes.
Jeg ved at mange af jer allerede er langt med forberedelserne til konfirmationsfesten. Det bliver jeres beslutning om I vil gennemføre en familiefest den 5. april eller om I har mulighed for at udsætte også denne del.
Så længe skolerne er lukkede, er der naturligvis heller ikke nogen konfirmandundervisning. Men når vi tør sætte en ny dato for konfirmationen, udsender jeg besked til alle om, hvordan vi kan holde en generalprøve.

De bedste hilsner
Sognepræst
Hans Havelund


Kegnæs den 19. marts 2020

Kære Konfirmander og Konfirmandforældre
Det forventes at der endnu i juni vil være risiko for corona-smitte og der fortsat vil være restriktioner med hensyn til, hvor mange der må forsamles. Derfor har præsterne på Sydals besluttet, at udsætte konfirmationerne til august og september.
Jeg har derfor valgt søndag den 23. august som ny konfirmationsdato i Lysabild Kirke.

De bedste hilsner
Sognepræst
Hans Havelund

Del på Facebook
Klik for at komme til Vores Energi By's hjemmeside