Spring til indhold

Lysabild Landsbymarked og Bike & Run vender stærkt tilbage næste år


Selvom vores lille Landsbymarked i Lysabild først ligger i september måned, vælger vi alligevel at aflyse det i år. Myndighederne har forbudt større forsamlinger til og med august, og Landsbymarkedet ligger blot 12 dage inde i september måned. Derfor ser vi ingen grund til at tage en unødvendig risiko, ved at afholde markedet.

Ud over den helt store udfordring med corona virussen, så har vi også en anden udfordring for afholdelsen af Landsbymarkedet i år i Lysabild. Håndværkere er nemlig i fuld gang med at renovere Holstenerladen ved Lysabild Kirke. Det vil de stadig være til september, hvilket betyder at de fylder hele gårdspladsen ved præstegården, hvor vi normalt har vores store spisetelt opsat under Landsbymarkedet. Vi kan naturligvis heller ikke bruge laden under markedet som vi plejer.

Efter sidste års marked, hvor Birthe Bladt meddelte at hun gerne ville trække sig fra styregruppen, var det ellers lykkedes os at finde to nye ildsjæle til at overtage Birthes opgaver. Barbara Duus og Rikke Christensen meldte sig på banen, hvilket vi er meget taknemmelige for. Vi ser derfor med stor glæde frem til markedet 2021, hvor vi håber på at vende stærkt tilbage, både med nye kræfter i styregruppen og en nyrenoveret Holstenerlade.

Bike & Run, der sidste år blev afholdt i forbindelse med Landsbymarkedet, bliver også aflyst i år. ”Vi glæder os til 2021, hvor vi forhåbentligt kan gentage Bike & Run succesen igen samtidigt med Landsbymarkedet”, siger Karin Danielsen og Sanne Jakobsen, der arrangerer Bike & Run.

Datoen for Landsbymarked 2021 er endnu ikke fastsat, men bliver annonceret her på siden.

Del på Facebook
Klik for at komme til Vores Energi By's hjemmeside