Spring til indhold

Marked med Barneby-stemning

På lørdag den 14. september er der landsbymarked i æblehaven bag præstegården i Lysabild. Der er nærmest engelsk Barnaby-stemning med boder og underholdning for børn og voksne.
I år skal ungerne huske at tage skateboardet med, fordi byens skatere laver opvisning og derefter lærer tips og tricks fra sig. Og de voksne kan medbringe nedfaldsæblerne fra haven og lave most af dem. Der er nemlig en æblepresse på markedspladsen. Man skal bare lige huske at medbringe en flaske til den færdige most.
På markedspladsen er der linedance-opvisning, gøgler-workshop, filte-workshop – og ind imellem kan man prøve at slukke brand, assisteret af Sydals Brandværn.
Også i år er der mange forskellige boder med salg af honning, marmelade, kunsthåndværk, smykker, ‘lopper’ m.m. samt mange muligheder for kulinariske fristelser som f.eks. solæg, ringriderpølser, frugt og grønt, lagkager (“strif-tort””) og andet til den søde tand.
Når markedet er slut, er der fællesspisning i det store telt. Prisen er 80 kr. for voksne og 50 kr. for børn. Tilmelding sker til Erling Junker på ejja@bbsyd.dk eller 23614729.

For yderligere spørgsmål vedrørende markedet kontakt landsbyrådsmedlem Birthe El
megaard Bladt på tlf. 23 25 12 43 eller bbsb54@yahoo.dk
Program for Landsbymarked:
Lørdag den 14. september
Kl. 11.00 Jagthornsblæserne og officiel åbning af marked
Kl. 11.30 Skateropvisning og -undervisning
Kl. 12.30 Gøgler workshop starter
Kl. 13.30 Brandslukning ved Lysabild Brandværn
Kl. 14.00 Linedance
Kl. 14.30 Skaterskole
Kl. 15.30 Brandslukning ved Lysabild Brandværn
Kl. 16.30 Afslutning
Kl. 18.00 Fællesspisning i teltet
Søndag den 15. september
Kl. 11.00 Høstgudstjeneste
Del på Facebook
Klik for at komme til Vores Energi By's hjemmeside