Spring til indhold

Plads til fællesskab på den gamle ringriderplads

Referat af Borgermøde 2 og vi ser frem til Borgermøde 3.


Styregruppen til projektet ”Plads til fællesskab” præsenterede på Borgermøde 2 den 24. februar 2022 en kategoriseret gruppering af alle de mange fantastiske ideer, der blev genereret på det første borgermøde.

Mange af ideerne er koncentreret omkring den gamle ringriderplads, som ønskes udviklet til et aktivitetsområde med overskriften ”udeliv og fællesskab” i form af aktivitetshytte, bålplads, sheltere, borde-bænkesæt og naturlegeplads. Dette område har styregruppen valgt at arbejde videre med og vil på Borgermøde 3 den 24. marts fremlægge et skitseforslag med oversigtsplan og overvejelser om materialer og stemning.

Derudover har mange andre grebet ideerne. Både menighedsrådet og klubhuset arbejder videre med de ideer, der passer til deres område. Menighedsrådet vil blandt andet sætte fokus på at åbne præstegårdshaven op for lokale. Desuden videreudvikler en enkelt person ideen om at etablere frisbee golf i området omkring fodboldbanerne. Landsbyrådet vil arbejde videre med at opsætte infotavler rundt omkring i Lysabild.

Disse initiativer til udvikling af fællesområderne vil også blive præsenteret på Borgermøde 3 den 24. marts 2022 kl 19.10 i multisalen – umiddelbart efter fællesspisningen.

Læs mere om hele projektet på denne side.

Annette Klüver Andersen, Michele Abreu, Rikke Dahl og Karin Danielsen

Del på Facebook
Klik for at komme til Vores Energi By's hjemmeside