Spring til indhold

SÅ GÅR URET IGEN OVER INDGANGEN TIL LYSABILD BØRNEUNIVERS!

Et godt tegn på at der er fremskridt at se for vores børneunivers. I den sidste tid har der været mange dejlige begivenheder. En af dem er helt klart at der er blevet indskrevet 27 nye børn i vores kommende børnehaveklasse. Der er blevet ansat en ny, meget dygtig børnehaveklassepædagog, som skal samarbejde med vores børnehaveklasseleder, Susanne, om at give alle disse dejlige ”unger” en rigtig god start på deres skoleliv.

Vores elevråd var, sammen med alle andre elevråd i Sønderborg, til møde i byrådssalen. Vores byråd havde, igen i år, bevilget en pulje på 1 million kr. Denne pulje skulle bruges ude på skolerne til gavn for eleverne. Hvert elevråd skal så argumentere for at deres ønske skal gå i opfyldelse.

Laura og Christoffer forhandlede sig til 61.918kr. Elevrådet har selv 20.000 så nu kan universet få den Flexbane, de har ønsket sig. Godt gået af så unge forhandlere.

Det er nogle rigtig dygtige elever vi har på skolen. Det viste sig også til Naturfagsmarathon på Hørup Centralskole. Har blev vores 6. klasse nr. 1 og 5. klasse nr. 5. Rigtig flot og tillykke.

Den 24. April havde vi fernisering. I forbindelse med byggeriet har vi fået kunst fra kunstfonden.

Vi har fået et maleri af David Birkemose og to malerier og en ”parasol” af Jan Jensen.

Ved ferniseringen var kunstfonden og de to kunstnere tilstede. Begge kunstnere fortalte eleverne og os andre om deres malerier og hvad de var blevet inspireret af.

Jan Jensen´s billeder viser en masse forår og sommer og det er jo hvad der er på vej. Kom ind forbi og se billederne og få en oplevelse.

Gitte Beier

Del på Facebook
Klik for at komme til Vores Energi By's hjemmeside